Kako radimo?

KUPOVINA U NAŠIM TRGOVINAMA

USLUGE2020-09-23T17:53:45+02:00

Pozivamo vas na čašu šampanjca i shopping kakav još niste doživjeli…

Naši prodajni agenti su pristojni, motivirani i fokusirani na modu. Mi prevodimo modu i činimo je zabavnom i dostupnom svima. Tu smo da vam pomognemo savjetom i vaš boravak učinimo nezaboravnim.

5 Star Shopping

Uživajte u Belle Epoque trgovinama sa 5 zvjezdica u hotelu Bellevue na Lošinju ili našoj najnovijoj trgovini u hotelu Grand Park u Rovinju. Senzacionalna ponuda prekrasnih materijala, nakita, nišnih parfema, odjeće i obuće. Vaša istančana percepcija luksuza i stila ovdje je na ozbiljnom ispitu! Posjetite našu trgovinu u kojoj možete pregledati pažljivo probrane kolekcije svjetskih poznatih dizajnera.

Personal Shopping

Razmatit ćemo vas. U našim Belle Epoque trgovinama iskustvo kupovine drugačije je od ostalih. Zatvorit ćemo trgovinu i osigurati vam nesmetan pregled naših izuzetnih linija. Od lepršavih ljetnih haljina do kupaćih kostima ‘Eres’, izazovnog nakita, nišnih parfema i probrane ponude za muškarce.

Svaki komad ovdje pažljivo je odabran kako bi upotpunio vaš istančan stil.

Room Shopping

Da! Odaberite svoje favorite i dostavit ćemo vam ih u vašu sobu u kojoj možete isprobati odabrano. Naši prodajni agenti organizirat će sve. Bez ozira da li želite posebnu haljinu za nezaboravnu večeru, koktel ili izlazak. Imamo sve. Uživajte na plaži ili uz bazen, vaš odabir čekat će vas u sobi. I da, u hotelu Bellevue na Lošinju omogućeno je plaćanje karticama hotela (vaš ključ od sobe).

A moment at Belle Epoque stores is a moment well spent!

@bellepoquestore

hr