JOIE DE VIVRE

... a delight in being alive

O NAMA2020-09-23T17:52:54+02:00

BELLE EPOQUE LUXURY SHOPS

hr

Narmiko d.o.o. je tvrtka u sklopu koje posluju Belle Epoque trgovine. U njima se mogu pronaći najnovije kolekcije high-end dizjanera odjeće, obuće, nakita i nišnih parfema. U Belle Epoque trgovinama djelujemo pod motom: Joie de vivre. U pitanju je francuska izreka koja, prevedeno, predstavlja uživanje u životu bez obzira što radite.

Mlada smo i inovativna kompanija koja se želi pozicionirati kao lider u destinacijskoj trgovini luksuznih hotela i resorta u Hrvatskoj. Osmišljavamo trgovine sa vrlo specifičnom ponudom koja odgovara kupcima s pet zvjezdica. Naš je cilj učiniti naše kupce i posjetitelje sretnima nakon što su posjetili našu trgovinu.

Fashion is about something that comes from within you

– RALPH LAUREN

Naša priča

hr

Početak

Na svojim putovanjima u Hrvatskoj zaključila sam da usluga, ugođaj i način ophođenja u hotelima s 5 zvjezdica često nisu usklađeni sa ponudom trgovina. Najčešće su u pitanju klasični ‘gift shopovi’ koji, iako ljupko uređeni, svojom ponudom ne mogu ugoditi potrebama vrlo rafinirane publike.

Realizacija ideje

Gosti s 5 zvjezdica, kako ih volim nazivati, ne mogu u potpunosti osjetiti destinaciju ako im ne ponudite nešto nesvakidašnje. Zašto luksuznim hotelima ne ponuditi vrhunske trgovine sjajnih interijera i pomno odabranih brandova prilagođenih njihovim posjetiteljima? Onih u kojima usluga u potpunosti prati vrhunsku uslugu cijelog resorta…

Belle Epoque prve trgovine

Hotel Bellevue na Lošinju, najluksuzniji hotel na Jadranu (uslugom, ponudom i kompletnim okružjem) prvi je ponudio svoj prostor. Upravo smo ovdje projnašli savršeno mjesto i otvorili Belle Epoque za žene i za muškarce. Otprilike 200 kvadrata prostora već u prvoj sezoni pretvorili smo u profitabilno mjesto. Posve smo  modernizirali koncepciju hotelskog shopa te ga obogatili vrhunskim brandovima i koji u potpunosti odgovaraju potrebama gostiju hotela.

Narmiko o nama: Na slici vlasnica i osnivačica Barbara Strelar

Barbara Strelar, osnivačica i vlasnica

Naši prekrasni brandovi

hr