Loading...
NASLOVNA2020-09-23T17:46:03+02:00

Narmiko fashion, trgovine Belle Epoque. Dobrodošli!

Narmiko d.o.o. iz Zagreba specijalizirana je tvrtka za retail u luksuznim hotelima i resortima sa 5 zvjezdica u Hrvatskoj. U našim predivnim trgovinama ‘Belle Epoque’ za žene i muškarce stvaramo nezaboravno iskustvo kupovine za naše goste s 5 zvjezdica i tako unaprjeđujemo destinacije.

Joie De Vivre

BELLE EPOQUE LUKSUZNE TRGOVINE

Od senzacionalnih komada nakita i prekrasnih materijala dizajnerske odjeće do pomno odabranih asesoara i nišnih parfema. Pozivamo vas da posjetite jedinstvene Belle Epoque trgovine u kojima bezbrižno možete pregledati pomno odabrane kolekcije namijenjene turistima s pet zvjezdica.

NAŠE USLUGE

Pregled naših ekskluzivnih brandova

hr

Shopping u Belle Epoque

NAŠE USLUGE & KAKO TO RADIMO

Naši prodajni agenti su pristojni, motivirani i fokusirani. Diskretno će ponuditi odgovor za savršen styling. Mi prevodimo modu i činimo je zabavnom i dostupnom svima. Tu smo da vam pomognemo savjetom i vaš boravak učinimo nezaboravnim.

NAŠE USLUGE

Tražite posao, možda imamo nešto za vas!

hr

Volite luksuz i modu? Pratite trendove?

PRIDRUŽITE SE NAŠEM TIMU I POKAŽITE KOLIKO STE POSEBNI

HOĆU POSAO

Narmiko profesionalci

hr

Za naše klijente, Narmiko je vrlo važan dio njihova luksuznog ljetnog odmora i iskustva općenito. Tu smo za njih i zato zahvalno dijelimo njihove nezaboravne trenutke. Za svakoga od nas to je vrlo posebna veza. Joie de Vivre!

louis1

Barbara Strelar

CEO&BUYER

frank

Luka Radin

STORES MANAGER

rachel1

Ana Duvančić

OFFICE MANAGER

james1

Claudio Kramarić

MARKETING MANAGER

@bellepoquestore

hr