fbpx
Loading...
NASLOVNA2019-06-11T15:49:40+02:00

Narmiko fashion, trgovine Belle Epoque. Dobrodošli!

Narmiko d.o.o. iz Zagreba specijalizirana je tvrtka za retail u luksuznim hotelima i resortima sa 5 zvjezdica u Hrvatskoj. U našim predivnim trgovinama ‘Belle Epoque’ za žene i muškarce stvaramo nezaboravno iskustvo kupovine za naše goste s 5 zvjezdica i tako unaprjeđujemo destinacije.

Joie De Vivre

BELLE EPOQUE LUKSUZNE TRGOVINE

Od senzacionalnih komada nakita i prekrasnih materijala dizajnerske odjeće do pomno odabranih asesoara i nišnih parfema. Pozivamo vas da posjetite jedinstvene Belle Epoque trgovine u kojima bezbrižno možete pregledati pomno odabrane kolekcije namijenjene turistima s pet zvjezdica.

NAŠE USLUGE

Pregled naših ekskluzivnih brandova

hr

Shopping u Belle Epoque

NAŠE USLUGE & KAKO TO RADIMO

Naši prodajni agenti su pristojni, motivirani i fokusirani. Diskretno će ponuditi odgovor za savršen styling. Mi prevodimo modu i činimo je zabavnom i dostupnom svima. Tu smo da vam pomognemo savjetom i vaš boravak učinimo nezaboravnim.

NAŠE USLUGE

Tražite posao, možda imamo nešto za vas!

hr

Volite luksuz i modu? Pratite trendove?

PRIDRUŽITE SE NAŠEM TIMU I POKAŽITE KOLIKO STE POSEBNI

HOĆU POSAO

Narmiko profesionalci

hr

Oonec faucibus consequat ante. Mauris eget mi sed ex efficitur porta id non quam. Cras aliquam turpis tellus, quis laoreet lacus congue sed. Nullam at est quis urna vestibulum interdum. Praesent auctor leo ut massa ultrices tempor.

louis1

Barbara Strelar

CEO&BUYER

frank

Luka Radin

STORES MANAGER

rachel1

Ana Duvančić

OFFICE MANAGER

james1

Claudio Kramarić

MARKETING MANAGER

@bellepoquestore

hr